Järjestäjät 2018-05-04T15:47:38+00:00

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄT

M-päivän mahdollistajat!

Vuonna 2005 Mainostoimisto MBE halusi järjestää Lahden alueen yrityksille ja markkinoinnin parissa työskenteleville oman paikallisen ja ilmaisen markkinointiviestinnän tapahtuman. Alusta asti tapahtumaa on järjestetty yhteistyössä lahtelaisten markkinointialan yritysten kesken rakkaudesta lajiin -periaatteella sekä tiedon jakamisen riemulla. Järjestäjistä koostuva tuotantotiimi tekee hartiavoimin töitä, jotta ilmaistapahtumasta ja laadukkaista puhujista pystytään pitää kiinni vuosi toisensa jälkeen.

Koko Lahti

KOKO Lahti Oy

Elämysten suuri kaupunki. Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10- 20.000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.

Linkki sivuille

MAINOSTOIMISTO ILME

Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme uutta liiketoimintaa. Uskomme, että kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Siksi uskomme myös M-Päivään. Ilme olemme ME; toisiamme tukeva ryhmä lahjakkaita ja näkemyksellisiä ammattilaisia; me ja asiakkaat yhdessä. Vuorovaikutuksessa löydämme tapoja vaikuttaa markkinointiviestinnällä positiivisesti liiketoimintaan. Olemme aina uteliaita, kysymme, kuuntelemme, haastamme ja analysoimme. Emmekä koskaan, ikinä, aliarvioi tunteiden merkitystä luovassa prosessissa.

Linkki sivuille

Mediatalo Esa

Mediatalo ESA

Mediatalo ESA on Päijät-Hämeen johtava mediatalo, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalveluiden tuottamiseen.
Mediaperheeseen sisältyvät sanomalehdet Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme, verkkopalvelu ESS.fi, paikallisradio Radio Voima, kaupunkilehti Uusi Lahti ja paikallis-lehdet Hollolan Sanomat, Päijät-Häme, Nastola-lehti sekä Orimattilan aluelehti. Yritysasiakkaille Mediatalo ESA tarjoaa monipuoliset painetut ja digitaaliset mainosratkaisut, markkinointi- ja viestintäpalvelut sekä paino- ja jakelupalvelut.

Mediatalo ESA on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Linkki sivuille

Näkemystehdas MBE

NÄKEMYSTEHDAS MBE

Näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy! MBE on strateginen valinta kumppaniksi, kun haluat markkinoinnilta tuloksia. Rakastamme ratkoa haasteita, yrityksesi eduksi. Asiantuntijoiltamme saat näkemyksen ja toteutuksen, jotka kasvattavat yrityksesi arvoa ja tehostavat myyntiä.

Linkki sivuille

Markprint

PAINOTALO MARKPRINT

Painotalo Markprintistä saat yrityksen peruspainotuotteet päivittäiseen viestintään sekä modernit ja viimeistellyt painoratkaisut erottautumiseen kilpailijoista. Olkoon kyseessä nopealla aikataululla toteutettava tuote tai vaikka isompi erä esitteitä. Monipuolisuus ja hyvä asiakaspalvelu on valttimme.

Linkki sivuille

Reason

Maailma muuttuu ja yritysten on muututtava sen mukana. Muutoksessa mukana pysyminen ei aina ole helppoa, mutta meidän kanssamme se on helpompaa. Reason tarjoaa digitaalisten palveluiden kehittämisen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon. Koska ilman syytä ei kannata tehdä mitään, olemme apunanne etsimässä mahdollisuuksia kehittää uutta sekä olemassa olevaa liiketoimintaa.

Linkki sivuille

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lahden Ammattikorkeakoulu

Lahden Ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu Oy on oivaltava, tutkiva ja kehittävä korkeakoulu, jossa opiskelee yli 5000 opiskelijaa. Lahden ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoiden toteuttamaa yritysyhteistyötä, joka tuottaa lisäarvoa yrityksen tai yhteisön toiminnalle ja mahdollistaa tehokkaan oppimisen aidossa oppimisympäristössä. Työ tehdään yhteistyössä työelämän kanssa, lähtökohtana työelämän tarpeet.

Linkki sivuille

Mark

Suomen Markkinointiliitto

MARK Suomen Markkinointiliitto r.y. perustettiin jo vuonna 1928. Heti alusta alkaen on MARK:in kunnianhimoisena tavoitteena ollut kehittää ja parantaa suomalaista markkinointiosaamista. MARK rohkaisee ja inspiroi suomalaisia tekemään tulosta ja positiivista muutosta vastuullisen ja tehokkaan markkinoinnin avulla.

Lisäksi MARK pyrkii edistämään yhteistoimintaa niiden eri aloilla toimivien yhteisöjen, yritysten ja henkilöiden kesken, jotka näkevät markkinoinnin ja markkinointiosaamisen keskeisiksi menestystekijöikseen.

Linkki sivuille

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayritysten toimialajärjestö, jonka tehtävänä on tehdä Suomesta markkinoinnin osaajamaa sekä kehittää alan yritysten toimintaedellytyksiä.

Linkki sivuille