Järjestäjät

M-päivän mahdollistajat!

Vuonna 2005 Mainostoimisto MBE halusi järjestää Lahden alueen yrityksille ja markkinoinnin parissa työskenteleville oman paikallisen ja ilmaisen markkinointiviestinnän tapahtuman. Alusta asti tapahtumaa on järjestetty yhteistyössä lahtelaisten markkinointialan yritysten kesken rakkaudesta lajiin -periaatteella sekä tiedon jakamisen riemulla. Järjestäjistä koostuva tuotantotiimi tekee hartiavoimin töitä, jotta ilmaistapahtumasta ja laadukkaista puhujista pystytään pitää kiinni vuosi toisensa jälkeen.
PAINOTALO MARKPRINT-logo

PAINOTALO MARKPRINT

Painotalo Markprintistä saat yrityksen peruspainotuotteet päivittäiseen viestintään sekä modernit ja viimeistellyt painoratkaisut erottautumiseen kilpailijoista. Olkoon kyseessä nopealla aikataululla toteutettava tuote tai vaikka isompi erä esitteitä. Monipuolisuus ja hyvä asiakaspalvelu on valttimme.

Linkki sivuille

NÄKEMYSTEHDAS MBE-logo

NÄKEMYSTEHDAS MBE

Näkemystehdas MBE on B2B-yritysten strateginen markkinointikumppani,  jonka tehtävä on tehostaa myyntiä parantamalla asiakaskokemusta monikanavaisesti. Samalla kasvatamme brändien arvoa ja tunnettuutta.

Me uskomme, että kaiken markkinoinnin tulee tukea yrityksesi kasvua. Siksi teemme linjakasta markkinointia, joka perustuu vahvaan ajatteluun. Toteutamme rohkeasti ja määrätietoisesti kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja, jotka tukevat tavoitteitasi.

Meiltä saat ajattelun, näkemyksen ja toteutuksen

Linkki sivuille

MAINOSTOIMISTO ILME-logo

MAINOSTOIMISTO ILME

Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme uutta liiketoimintaa. Uskomme, että kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Siksi uskomme myös M-Päivään. Ilme olemme ME; toisiamme tukeva ryhmä lahjakkaita ja näkemyksellisiä ammattilaisia; me ja asiakkaat yhdessä. Vuorovaikutuksessa löydämme tapoja vaikuttaa markkinointiviestinnällä positiivisesti liiketoimintaan. Olemme aina uteliaita, kysymme, kuuntelemme, haastamme ja analysoimme. Emmekä koskaan, ikinä, aliarvioi tunteiden merkitystä luovassa prosessissa.

Linkki sivuille

KOKO Lahti Oy-logo

KOKO Lahti Oy

Elämysten suuri kaupunki. Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10- 20.000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.

Linkki sivuille

Reason-logo

Reason

Maailma muuttuu ja yritysten on muututtava sen mukana. Muutoksessa mukana pysyminen ei aina ole helppoa, mutta meidän kanssamme se on helpompaa. Reason tarjoaa digitaalisten palveluiden kehittämisen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon. Koska ilman syytä ei kannata tehdä mitään, olemme apunanne etsimässä mahdollisuuksia kehittää uutta sekä olemassa olevaa liiketoimintaa.

Linkki sivuille