Kumppanit

M-PÄIVÄ LAHTI  30.10.2018 Sibeliustalossa

M-päivä Lahti tarjoaa myös kumppanipaketteja.

Viime vuonna osallistujia huimat 750 henkilöä!

Tule kumppaniksi M-päivään ja saat loistavan näkyvyyden tapahtumassa, mukaan mahtuu rajallinen määrä kumppaneita, toimi siis nopeasti.

Kumppaneita jo mukana:

PROMOTION CONCEPT-logo

PROMOTION CONCEPT

Olemme luova ja innovatiivinen tuotannon ja maahantuonnin osaaja sekä markkinoinnin ja myynnin edistämisen kampanjatoimisto. Meiltä saatte niin promootiotuotteet kuin asiakas- ja mainoslahjat.

Meiltä löydätte mm. ekologiset mainoskassit ja muut ekologiset promootiotuotteet, jotka viestivät yrityksen halusta kestävään kehitykseen sekä toimivat osana eettistä markkinointiviestintää.

Tarjoamme ratkaisuja, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja kuluttajien muodostamaan mielikuvaan yrityksestänne ja tuotteistanne.

Linkki sivuille

Papyrus-logo

Papyrus

Paperikin on viesti!

Toimitamme paperit kaikkiin paino- ja tulostustöihisi ja autamme mielellämme niiden valinnassa.

Tuotetarjontamme sisältää laajan valikoiman korkealaatuisia paino- ja tulostuspapereita kirjapainoille, kustantajille, postitusyrityksille ja digipainoille kuten myös vähittäis- ja jälleenmyyjille, kopiolaitoksille sekä yritysten omiin tulostustarpeisiin. Kirjekuoret ja muut erikoismateriaalit sekä pakkausmateriaalit täydentävät valikoimaa.

Linkki sivuille

Ladec-logo

Ladec

LADEC – BUUSTIa bisnekseen!

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy kehittää Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän kasvun edellytyksiä ja kilpailukykyä sekä markkinoi seutua vetovoimaisena yritysympäristönä. Autamme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Palvelumme on maksutonta.

On yrityksesi toimiala, kokoluokka tai tarpeet mitkä tahansa – ota yhteyttä!

Linkki sivuille

Kuninkuusravit-logo

Kuninkuusravit

Elämäsi eläimyksiä!

Kuninkuusravit on Suomen suurin hevosurheilutapahtuma, jonka ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttii vuosittain noin 50 000 kävijää. Vuonna 2019 Kuninkuusravit järjestetään Lahden Jokimaalla – perinteitä ravistellen. Ensi vuoden Kunkkareissa päästää festaritunnelmaan ja muistelemaan menneitä, sillä Kuninkuusraveja vietetään jo 95. kerran.

Linkki sivuille

 

 

 

Kumppanipaketilla saat Lahdessa

Personoitu, ”avaimet käteen” messuosasto Metsähalliin
M-päivän nettisivuille esittely
M-päivän Facebook-päivitys
Logo-näkyvyys M-päivän uutiskirjeessä syys-lokakuussa
Mainos ennen väliajalle siirtymistä
Screen-näkyvyys tapahtuman aikana metsähallissa
Oma materiaali/tuote osallistujille jaettavaksi

Koko paketti hintaan 2500 euroa + alv.

Lisätietoja

Anne Koskinen

040 581 0722

anne.koskinen@lahdenmessut.fi