TAMPERE 19.9.

ANTON SCHUBERT

Anton on design-alan veteraani yli 25 vuoden kokemuksella. Hän on työskennellyt globaalisti niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa muun muassa sellaisille brändeille kuin VW, Samsung, Prada, Lufthansa, Ford, Vodafone, Allianz, Nestle ja P&G monien muiden ohella.

TAMPERE 19.9.

HENNA OJALA

Henna Ojalalla on laajamittainen kokemus kansainvälisten pörssiyrityksien, koulutusorganisaatioiden sekä pk-yrityksien tiimien, asiantuntijoiden ja johtajien sparraajana. Hän on työskennellyt viime syksystä alkaen asiakaskokemus-datan edelläkävijäyrityksessä, HappyOrNotissa.

Tampere 19.9.

ANNA LAUTTAMUS-KAUPPILA

Anna Lauttamus-Kauppilalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnän ja markkinointiviestinnän johto- ja asiantuntijatehtävistä valtionhallinnon liikelaitoksissa ja keskusvirastoissa, viimeisimpänä Patentti- ja rekisterihallituksessa (PRH).

Tampere 19.9.

KATI SULIN

DNA:n Chief Digital Officer (CDO) Kati Sulin kertoo puheenvuorossaan, kuinka asiakaskokemusta kehitetään ja johdetaan datan avulla.

M-PÄIVÄN ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Tämän vuoden M-päivän aihe, asiakas ja palvelukokemus, on jokaiselle yritykselle elintärkeä teema.
Miten sinä voisit luoda lisäarvoa asiakkaallesi? Tule kuulemaan huipputason asiantuntijoiden vinkit ja hyödynnä case-puheenvuorojen opit!

Lämpimästi tervetuloa oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan Finnkino Plevnaan 19.9.2019.

ILMOITTAUDU

Järjestäjät