Järjestäjät

M-päivän mahdollistajat!

Tampereella M-päivän järjestäjät ovat markkinoinnin ja viestinnän konkareita, jotka uskovat, että yhdessä olemme voimakkaampia. Toimimme aina alan asialla ja asiakkaan parhaaksi. Haluamme tuoda yhdessä M-päivän verran asiantuntijoiden ja alansa huippujen sanomaa kaikkien hyödyksi – kehittämään juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa.

UNFAIR-logo

UNFAIR

Unfair on Suomen ensimmäinen liinin markkinoinnin toimisto. Eilisen resepteillä ei luoda huomisen bisnestä. Synnytämme isoja tuloksia pienessä ajassa, kerromme monimutkaiset asiat yksinkertaisesti ja autamme rakentamaan hyvistä ideoista kannattavaa liiketoimintaa.

www.unfair.fi

KARU-logo

KARU

Karu on tamperelainen tuotantoyhtiö, jonka tarjonta kattaa koko videotuotannon käsikirjoituksesta äänisuunnitteluun. Karu rakastaa tarinoita, elää visuaalisesta kuvakerronnasta ja syttyy tunteita herättävistä elokuvista. Karulle jokainen keikka on huippureissu. Toteutuskeinoina on laaja kirjo nykyaikaisia tekniikoita: mm. ilmakuvaus, visuaaliset tehosteet ja animaatio, steadycam sekä kamera-ajot. Intohimo yhdistettynä ammattitaitoon ja yhteistyöhenkeen tekee Karusta kumppanin jonka kanssa on helppo toteuttaa vaativiakin tuotantoja.
ATOMI-logo

ATOMI

Atomi on yritysten välisen markkinointiviestinnän strateginen ja toteuttava kumppani. Olemme erikoistuneet löytämään ja kiteyttämään asiakkaidemme tavoitteista ja tekemisestä kumpuvia ydintarinoita. Koulutamme ja sparraamme ydintarinan hyödyntämistä markkinoinnin ja myynnin tekemisen arjessa ja viemme ydintarinan edelleen vaikuttamaan, luomaan elämyksiä, sitouttamaan ja palvelemaan.

www.atomi.fi

MORETAG-logo

MORETAG

Autamme yrityksiä ylittämään itsensä. Synnytämme yrityksiä, jotka kestävät digiajan paineessa. Autamme hyödyntämään digimarkkinoinnin mahdollisuuksia ja suunnittelemme uusia digitaalisia palveluita. Hoidamme hankkeet konseptista toimivaksi palveluksi.

www.moretag.fi

MAINOSTOIMISTO ILME-logo

MAINOSTOIMISTO ILME

Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme uutta liiketoimintaa. Uskomme, että kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Siksi uskomme myös M-Päivään. Ilme olemme ME; toisiamme tukeva ryhmä lahjakkaita ja näkemyksellisiä ammattilaisia; me ja asiakkaat yhdessä. Vuorovaikutuksessa löydämme tapoja vaikuttaa markkinointiviestinnällä positiivisesti liiketoimintaan. Olemme aina uteliaita, kysymme, kuuntelemme, haastamme ja analysoimme. Emmekä koskaan, ikinä, aliarvioi tunteiden merkitystä luovassa prosessissa.

www.ilme.fi