Järjestäjät

Toinen Toimisto

Toinen Toimisto ei ole vain tila, se on tunne.

Tunne kuuluvuudesta ja yhteydestä. Tunne siitä, että on osa jotain isompaa kokonaisuutta.

Tunne siitä, että kaikkea ei tarvitse eikä pidä jaksaa yksin.

Toiselle toimistolle jokainen ihminen on tärkeä, tulit sitten käymään päiväksi tai on tarkoituksesi olla meillä pidempään.

Pienetkin kohtaamiset mahdollistavat isoja asioita ja synnyttävät uusia ideoita. Me nostamme kanssasi maljan onnistumiselle ja autamme vastatuulessa eteenpäin. Meillä arki on parhaimmillaan sitä, että viikonloppuna odotat maanantain tulevan.

TOINEN | TOIMISTO on sen ihmiset.

#CoCreationOffice #CoWorking

Lue lisää

Rohkeus kasvaa

Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme uutta liiketoimintaa. Uskomme, että kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Siksi uskomme myös M-päivään.

 

Ilme olemme ME; toisiamme tukeva ryhmä lahjakkaita ja näkemyksellisiä ammattilaisia, me ja asiakkaat yhdessä. Juuri yhteistyöllä löydämme parhaiten tapoja vaikuttaa markkinointiviestinnällä positiivisesti liiketoimintaan. Olemme aina uteliaita, kysymme, kuuntelemme, haastamme ja analysoimme. Emmekä koskaan, ikinä, aliarvioi tunteiden merkitystä luovassa prosessissa.

Lue lisää

Karu

Karu on tamperelainen tuotantoyhtiö, jonka tarjonta kattaa koko videotuotannon käsikirjoituksesta äänisuunnitteluun. Karu rakastaa tarinoita, elää visuaalisesta kuvakerronnasta ja syttyy tunteita herättävistä elokuvista. Karulle jokainen keikka on huippureissu. Toteutuskeinoina on laaja kirjo nykyaikaisia tekniikoita: mm. ilmakuvaus, visuaaliset tehosteet ja animaatio, steadycam sekä kamera-ajot. Intohimo yhdistettynä ammattitaitoon ja yhteistyöhenkeen tekee Karusta kumppanin jonka kanssa on helppo toteuttaa vaativiakin tuotantoja.

Lue lisää

Atomi

Atomi on myynnillisten viestien kiteyttämisen ja viestinnän asiantuntijayritys. Parannamme asiakkaidemme asiakkaiden ostomotivaatiota ja asiakasymmärrystä palvelumuotoilulla, tarinankerronnalla ja sisältömarkkinoinnilla.


Myyntiä tukevat tarinat herätämme eloon liikkuvina kuvina, mitattavina myyntiesityksinä ja monikanavaisina julkaisuina. Autamme potentiaalisia ostajiasi ostamisen matkalla. Löydä ydin™

Lue lisää

No Bullshit – Ratkaisuja tarpeeseen

Maailma muuttuu ja yritysten on muututtava sen mukana. Muutoksessa mukana pysyminen ei aina ole helppoa, mutta meidän kanssamme se on helpompaa. Reason tarjoaa digitaalisten palveluiden kehittämisen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon. Koska ilman syytä ei kannata tehdä mitään, olemme apunanne etsimässä mahdollisuuksia kehittää uutta sekä olemassa olevaa liiketoimintaa.

Lue lisää