Kumppanit

M-PÄIVÄ TAMPERE  29.10.2018 Tampere-talossa

Viime vuonna osallistujia huimat 750 henkilöä!

Tule kumppaniksi M-päivään ja saat loistavan näkyvyyden tapahtumassa.

Kumppaneita jo mukana:

Reason-logo

Reason

Maailma muuttuu ja yritysten on muututtava sen mukana. Muutoksessa mukana pysyminen ei aina ole helppoa, mutta meidän kanssamme se on helpompaa. Reason tarjoaa digitaalisten palveluiden kehittämisen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon. Koska ilman syytä ei kannata tehdä mitään, olemme apunanne etsimässä mahdollisuuksia kehittää uutta sekä olemassa olevaa liiketoimintaa.

Linkki sivuille

Tampereen Mainosyhdistyksen säätiö-logo

Tampereen Mainosyhdistyksen säätiö

Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiön tarkoituksena on edistää ja kehittää Pirkanmaalla mainos- ja markkinointialalla toimivien ja alaa opiskelevien henkilöiden koulutusta sekä ammattitietoutta ja -taitoa. Tähän tarkoitukseen säätiö jakaa hakemusten perusteella apurahoja luonnollisille henkilöille.

Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiön apurahat on tarkoitettu mainos- tai muulla markkinointiviestinnän tai markkinoinnin alalla jo toimivien henkilöiden jatko-opintojen tukemista varten tai ko. alojen perus- ja erikoistumisopintojen avustamista varten. Apurahaa voidaan myöntää myös seminaareihin, lyhyisiin koulutuksiin ja opintomatkoihin. Apurahojen hakuaikaa on 05.12 saakka. Toimi siis heti!

http://www.mainossaatio.fi/#apurahat

MARK-logo

MARK

MARK Suomen Markkinointiliitto on suunnannäyttäjä, joka tarjoaa uutta tietoa, näkökulmia ja oivalluksia markkinoinnista kasvun ajurina – kentän koko leveydeltä. Kun yksilö kehittyy, Suomi menestyy. MARK rohkaisee, inspiroi ja tukee markkinoinnin tekijöitä eri rooleissa ja kaikissa uran vaiheissa.

http://www.markkinointiliitto.fi

Markprint-logo

Markprint

Painotalo Markprintistä saat yrityksen peruspainotuotteet päivittäiseen viestintään sekä modernit ja viimeistellyt painoratkaisut erottautumiseen kilpailijoista. Olkoon kyseessä nopealla aikataululla toteutettava tuote tai vaikka isompi erä esitteitä. Monipuolisuus ja hyvä asiakaspalvelu on valttimme.

https://www.markprint.fi/fi/etusivu

Eco Display-logo

Eco Display

Eco Display -myyntitelineet, myymälätelineet ja messukalusteet on tehty 80 % kierrätyspaperista. Ne ovat kestävää pahvia, joka ei kuitenkaan näytä siltä ja ovat kevyitä siirrellä paikasta toiseen. Suunnittelemme tuotteet itse ja saat niihin haluamasi printtaukset ja ominaisuudet. Vanhat tuotteet voit laittaa aaltopahvikierrätykseen, jolloin ne saavat uuden elämän.

 

http://www.ecodisplay.fi/

Crasman-logo

Crasman

Menesty verkossa!

Suunnitte­lemme ja toteu­tamme digitaalisia palveluita, jotta asioiden hoitaminen olisi helppoa ja miellyttävää – missä ja milloin vain.

Crasman on kokenut kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakaskokemus, verkkokauppa, tuotetiedonhallinta ja liiketoiminnan prosessien digitalisointi ovat ydinosaamistamme.

 

https://www.crasman.fi/fi/

MOW-logo

MOW

MOTHERSHIP OF WORK 
YOUR COWORKING HOME IN FINLAND

https://mow.fi/

High Peak-logo

High Peak

The gift always tells something about the person who gave it. It represents your business, bringing joy and pleasure to the recipient. We at High Peak know, the the value is much more than the price tag on the product. We bring value to your business relationships and help you succeed with the right choices.

We will help you find the most fitting products from our extensive giweaway-collection. You can find some examples of our +10.000 product offerings from our product collection pages. Need more ideas? contact our experts!

We believe in genuine partnership. That’s why we want to serve you as you want and let you concentrate on your business. Join our regular customer program and you’ll get unrivaled benefits.

 

https://highpeak.fi/

Lisätietoja

Mia-Maria Koski

044 305 4983

mia-maria@ilme.fi