Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on erilainen ammattijärjestö, joka yhdistää yli 20 000 myynnin ja markkinoinnin tekijää. Meillä on vahva alan työelämän asiantuntijuus. Olemme omistautuneet palvelemaan jäseniämme yksilöllisesti. Saat meiltä muun muassa palkka- ja lakineuvontaa, laadukasta alan lisäkoulutusta, tapahtumia  ja apua urasuunnitteluun. MMA:n oma työttömyyskassa tarjoaa tuen työttömyyden kohdatessa. Voit liittyä jäseneksi olitpa työsuhteessa, yrittäjä tai alan opiskelija. Kun liityt nyt, saat loppuvuoden ilmaiseksi! Lisäksi osallistut 1000€ arvoisen matkalahjakortin sekä kahden Oura-älysormuksen arvontaan.

Lue lisää

High Peak

Olemme vuonna 1998 perustettu suomalainen yritys. Vuosien varrella olemme tehneet paljon pitkäjänteistä työtä noustaksemme Suomen huipulle liikelahja- ja promootiotuotemarkkinoilla, ja myös onnistuneet siinä. Leijonan rohkeudella olemme ottaneet loikan myös kansainvälisille areenoille. Tapahtumatuoteliiketoimintamme pyörii tänä päivänä monien kotimaisten tapahtumien lisäksi jo useassa maassa. Meidät tunnetaan alamme kiistattomina asiantuntijoina. Sloganimme “Bright ideas. True colours.” on lupaus ehtymättömästä kyvystämme ja päättäväisyydestämme hakea aina uusi, virkistävä ja tarkoitukseen sopiva tapa huomioida yrityksen sidosryhmiä. Tuote- ja palveluvalikoimastamme löytyykin keinot kaikkiin huomioimisen tarpeisiin sekä tilanteisiin. Sata logokynää, tapahtumaan räätälöity huppari, oma verkkokauppa – kyllä onnistuu!

Lue lisää

STT Viestintäpalvelut

STT Viestintäpalvelut on Suomen johtava mediaviestinnän asiantuntija. Saat meiltä kattavimman lehdistö- ja pörssitiedotteiden jakelun. Palvelemme myös tiedottamisen ajoituksen suunnittelussa ja tiedotteiden tuotannossa. Kauttamme saat myös laadukkaita kuvia Lehtikuvan kuvakaupasta sekä tilauskuvaukset tarpeisiinne.

Lue lisää

Lejos

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo lähes sadan vuoden ajan tuonut maapallon parhaita paikallisherkkuja kaikkien suomalaisten ulottuville. Tänään Lejos on yksi Suomen parhaista työpaikoista, jossa toteutamme edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: maailman parhaiden makujen tuomista kotimaisille markkinoille.

Lue lisää

Vitamin Well

Moderni, terveellinen ja hyvänmakuinen vaihtoehto virvoitusjuomille ja mehuille – sitä Vitamin Wellin perustajat kaipasivat Ruotsin juomamarkkinoille vuonna 2008. Vitamin Well pyrkii jatkuvasti kehittämään ja valmistamaan vieläkin parempia, älykkäämpiä ja paremman makuisia janonsammuttajia.

Lue lisää

NOM NOM

NOMNOM on aina hyvää, maukasta, ei lisättyä sokeria, vaikka hedelmästä sokeria kyllä voi olla paljonkin. Ja minimaalisesti säilöntäaineita (jos siis pakko). Ei myöskään keinotekoista muutakaan. Tuotteita löytää vähän ympäri myymälää, siinäpä haaste kerrakseen. NOMNOM antaa energiaa päivän juttuihin, oli se sitten mikä hyvänsä. Se sun juttu.

Lue lisää

byNiemi

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat on suomen vanhin huonekaluvalmistaja. Yritys toimii perheyrityksenä ja nyt johdossa on jo neljäs sukupolvi. 120 vuoden kuluessa siitä on tullut yksi maamme suurimmista huonekaluvalmistajista.

Kodinkalusteiden lisäksi valikoimaan kuuluu päiväkoti-, hoiva- ja toimistokalusteita. Yritysryhmään kuuluvat Niemen Tehtaat Sastamalassa, sisä- ja ulkokalusteita valmistava Niemi Vietnam Ltd ja sohvia ja muita verhoiltuja kalusteita valmistava Niemi Sofa Tallinnassa.

ByNiemi tuotteet suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista hyviä tuotantotapoja sekä eettisiä arvoja kunnioittaen.

Office ByNiemi- toimistokalustemallistomme ideana on muunneltavuus ja liikuteltavuus hyvää ergonomiaa unohtamatta. Sähköpöytiin on valittavissa useita erilaisia kansivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä löytyy jokaiseen tilaan sopiva kokonaisuus. Työtuoleistamme löytyy laadukkaita ja perinteisiä toimistotuoleja sekä ergonomisia satulatuoleja ja tasapainoistuimia. Laatikostot ja kaapit ovat pyörällisiä ja sopivat vaikka tilanjakajiksi. Tilanjakajiksi toimitamme myös akustisia sermejä ja elementtejä, jotka parantavat työntekijöiden työrauhaa ja näin ollen keskittymistä ja tuottavuutta. Lisäksi ne luovat viihtyisyyttä työtilaan.

Lue lisää

Mediatakojat

Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Lue lisää

Finlaysonin alue

Finlaysonin alue on viihtyisä ja vetovoimainen työskentely-ympäristö. Alueella toimii yli 100 eri alojen yritystä. Toimivan työpaikkakeskittymän lisäksi alue on monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajankeskus. Tunnelmallisissa rakennuksissa on runsaasti kahviloita, ravintoloita sekä museoita, ja upeissa puitteissa järjestetään myös paljon tapahtumia ympäri vuoden. Kiinteistöt omistaa työeläkeyhtiö Varma.

 

Lue lisää

MOW

WOOHOO! Mistä löytyy galaxin hulppeimmat työ- ja kokoustilat yrityksille? No Ratinasta! 

Vanha Autotuonnin funkkistalo Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä kätkee sisäänsä inspiroivan MOW Supernovan coworking -hubin, minne voit muuttaa koko toimistosi, vuokrata tilapäistä projektitilaa, viettää tiimipäivää tai vuokrata neukkari- tai tapahtumatilaa moniin tarkoituksiin. Tai tervetuloa vierailemaan päiväksi päiväpassilla – juomaan herkullista pienpaahtimokahvia ja syömään poppareita! ? 

MOWn palkittu coworking -konsepti vie työnteon uuteen ulottuvuuteen. Join us now!

Lue lisää

Tampereen Työväen Teatteri

Vuonna 1901 perustettu Tampereen Työväen Teatteri on yksi Pirkanmaan merkittävimmistä kulttuuritoimijoista ja kuuluu maamme kolmen suurimman teatterin joukkoon. Se on myös ainoa pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiva kansallisnäyttämö. Laajassa ohjelmistossa on monipuolista ja korkeatasoista teatteria neljällä näyttämöllä. Hämeenpuiston teatterikorttelissa toimii myös Kokous- ja kongressikeskus Puistotorni. 

Lue lisää