Kumppaniksi M-päivään

M-päivä on maineikas markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaseminaari Lahdessa ja Tampereella. Seminaarissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin antaen käytännön eväitä liiketoiminnan kehittämiseen. Vuonna 2018 Tampere-talossa kävi 458 seminaarivierasta, joista suurin osa yritysmaailmasta.

Hyödynnä Pirkanmaan merkittävä markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan ammattilaisten tapahtuma ja tule M-päivän kumppaniksi! Kumppanina saat brändillesi näkyvyyttä jo ennen tapahtumaa.

Myös räätälöity tapahtumanäkyvyys on mahdollista, kerro ideastasi ja toteutetaan se yhdessä! Ole yhteydessä:

karri.harju@ilme.fi

Kumppanipaketti

Yrityksille ja yhteisöille, jotka näkyvät tapahtumassa.

– Oma ständipaikka Finnkino Plevnassa
– Esittely M-päivän nettisivuilla
– M-päivän Facebook-päivitys kumppanin omalla viestillä
– Logonäkyvyys M-päivän uutiskirjeissä ennen tapahtumaa
– Oma mainosviesti uutiskirjeessä
– Screen-näkyvyys tapahtuman aikana Finnkino Plevnassa
– Omaa materiaalia/tuotetta osallistujille jaettavaksi

Tampere 1 500 € + alv 24 %

Tampere + Lahti 3 000 € + alv 24 %

Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma, josta jäi hyvä fiilis koko päiväksi.

Kävijäpalaute 2018

Oli inspiroiva ja mahtava päivä, kiitos siitä!

Kävijäpalaute 2018

Aivan loistava verkostoitumistilaisuus ja oli ihanaa päästä hetkeksi irroittautumaan omasta kuplasta ja katsoa mailmaa ulkopuolisin silmin.

Kävijäpalaute 2018

Mediatakojat

Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Lue lisää

Finlaysonin alue

Finlaysonin alue on viihtyisä ja vetovoimainen työskentely-ympäristö. Alueella toimii yli 100 eri alojen yritystä. Toimivan työpaikkakeskittymän lisäksi alue on monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajankeskus. Tunnelmallisissa rakennuksissa on runsaasti kahviloita, ravintoloita sekä museoita, ja upeissa puitteissa järjestetään myös paljon tapahtumia ympäri vuoden. Kiinteistöt omistaa työeläkeyhtiö Varma.

Lue lisää

MOW

WOOHOO! Mistä löytyy galaxin hulppeimmat työ- ja kokoustilat yrityksille? No Ratinasta! 

Vanha Autotuonnin funkkistalo Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä kätkee sisäänsä inspiroivan MOW Supernovan coworking -hubin, minne voit muuttaa koko toimistosi, vuokrata tilapäistä projektitilaa, viettää tiimipäivää tai vuokrata neukkari- tai tapahtumatilaa moniin tarkoituksiin. Tai tervetuloa vierailemaan päiväksi päiväpassilla – juomaan herkullista pienpaahtimokahvia ja syömään poppareita! 🙂 

MOWn palkittu coworking -konsepti vie työnteon uuteen ulottuvuuteen. Join us now!

Lue lisää

Tampereen Työväen Teatteri

Vuonna 1901 perustettu Tampereen Työväen Teatteri on yksi Pirkanmaan merkittävimmistä kulttuuritoimijoista ja kuuluu maamme kolmen suurimman teatterin joukkoon. Se on myös ainoa pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiva kansallisnäyttämö. Laajassa ohjelmistossa on monipuolista ja korkeatasoista teatteria neljällä näyttämöllä. Hämeenpuiston teatterikorttelissa toimii myös Kokous- ja kongressikeskus Puistotorni. 

Lue lisää